Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Nová kolekce ANDRO 2018/19V prodeji je nová kolekce textilu a tašek firmy Andro na novou sezónu.... arr3Novinky Butterfly, Donic a TSP na 2018/19 již v prodejiV prodeji je nová kolekce Butterfly, Donic a textil TSP.... arr3Letní kempy 2018Termíny letních příměstských kempů v Hradci Králové: 9.7. - 13.7. a 16.7. - 20.7.2018... arr3Donic 2018Nový textil Donic 2018 je již v prodeji.... arr3Novinka od Der MaterialspezialistPokud rádi experimentujete s materiálem a hrajete s antitopspinem nebo trávou, je tato novinka... arr3TSP VENTUS SUPERV prodeji je novinka na rok 2018, potah TSP VENTUS SUPER. Jedná se o rychlejší a točivější verzi... arr3Novinky XIOM na rok 2018 v prodejiNové potahy značky XIOM jsou již v prodeji. Jedná se o potahy XIOM OMEGA VII EU a XIOM OMEGA VII... arr3Nové potahy KAMIKAZE a FIRESTORMV prodeji jsou novinky od Der Materialspezialist, potah KAMIKAZE - tráva a sendvič FIRESTORM.... arr3Nabídka pro klubyKlubům a oddílům nabízíme množstevní slevy. Pro více informací pište na: obchod@pinec.cz... arr3Nové potahy od Der Materialspezialist 2017/18Nové defenzivní potahy TWISTER TURTLE a TWISTER TURTLE SOFT, antitopspin ANTI-SPEED....

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 900 Kč
naše cena 350 Kč
naše cena 590 Kč

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 660 Kč
naše cena 550 Kč
naše cena 970 Kč

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas - Fyzická osoba Martin Lučan, se sídlem Baarova 1374/1, 50002 Hradec Králové, IČ 73576107, registrace Magistrát města Hradec Králové, Živnostenský úřad sp. značka č.j. HK-030936.1-FL pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.pinec.cz (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu obchod@pinec.cz, s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů