Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Novinky Dr.NeubaueraZ novinek na rok 2019 stojí za zmínku i nové "výtvory" z dílny Dr.Neubauera. Konkrétně se jedná o... arr3LETNÍ KEMPYTermíny letních kempů v Hradci Králové: 8.7-12.7., 15.-19.7.2019... arr3Nová dřeva AndroDo e-shopu jsme přidali nová dřeva Andro na sezónu 2018/19. Jedná se o novou řadu KANTER, TREIBER,... arr3Přichází ORKAN !Novinka od Spinlordu - potah ORKAN ve dvou verzích, ORKAN II (tvrdší houba), potah se středně... arr3YINHE potahyV prodeji jsou potahy značky YINHE - vyzkoušet doporučujeme především potah APOLLO- softový potah s... arr3Nová kolekce ANDRO 2018/19V prodeji je nová kolekce textilu a tašek firmy Andro na novou sezónu.... arr3Tenergy 05 HARD v prodejiNovinka Butterfly potah Tenergy 05 HARD je již v prodeji. Jistě stojí za vyzkoušení.... arr3Nové potahy Andro: Hexer Grip SFX a Hexer Powergrip SFXV prodeji jsou nové potahy Andro. Jedná se o měkčí verze nedávných novinek, které firma Andro uvedla... arr3Příměstský kemp 2019V termínu 25.2.-27.2. (jarní prázdniny) bude probíhat další dětský příměstský kemp pro začátečníky i... arr3Andro HEXER GRIP, Andro HEXER POWERGRIPNové potahy značky Andro - HEXER GRIP a HEXER POWERGRIP, určené na hru s plastovými míčky, výborná... arr3Nabídka pro klubyKlubům a oddílům nabízíme množstevní slevy. Pro více informací pište na: obchod@pinec.cz...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 810 Kč
naše cena 490 Kč
naše cena 990 Kč

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 175 Kč
naše cena 1 190 Kč
naše cena 450 Kč

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Fyzická osoba Martin Lučan, se sídlem Baarova 1374/1, 50002 Hradec Králové, IČ 73576107, registrace Magistrát města Hradec Králové, Živnostenský úřad sp. značka č.j. HK-030936.1-FL pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.pinec.cz (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů