Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Nová kolekce ANDRO 2018/19V prodeji je nová kolekce textilu a tašek firmy Andro na novou sezónu.... arr3Novinky Butterfly, Donic a TSP na 2018/19 již v prodejiV prodeji je nová kolekce Butterfly, Donic a textil TSP.... arr3Letní kempy 2018Termíny letních příměstských kempů v Hradci Králové: 9.7. - 13.7. a 16.7. - 20.7.2018... arr3Donic 2018Nový textil Donic 2018 je již v prodeji.... arr3Novinka od Der MaterialspezialistPokud rádi experimentujete s materiálem a hrajete s antitopspinem nebo trávou, je tato novinka... arr3TSP VENTUS SUPERV prodeji je novinka na rok 2018, potah TSP VENTUS SUPER. Jedná se o rychlejší a točivější verzi... arr3Novinky XIOM na rok 2018 v prodejiNové potahy značky XIOM jsou již v prodeji. Jedná se o potahy XIOM OMEGA VII EU a XIOM OMEGA VII... arr3Nové potahy KAMIKAZE a FIRESTORMV prodeji jsou novinky od Der Materialspezialist, potah KAMIKAZE - tráva a sendvič FIRESTORM.... arr3Nabídka pro klubyKlubům a oddílům nabízíme množstevní slevy. Pro více informací pište na: obchod@pinec.cz... arr3Nové potahy od Der Materialspezialist 2017/18Nové defenzivní potahy TWISTER TURTLE a TWISTER TURTLE SOFT, antitopspin ANTI-SPEED....

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 350 Kč
naše cena 890 Kč
naše cena 290 Kč

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Fyzická osoba Martin Lučan, se sídlem Baarova 1374/1, 50002 Hradec Králové, IČ 73576107, registrace Magistrát města Hradec Králové, Živnostenský úřad sp. značka č.j. HK-030936.1-FL pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.pinec.cz (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů