Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Andro HEXER GRIP, Andro HEXER POWERGRIP - AKCE!Nové potahy značky Andro - HEXER GRIP a HEXER POWERGRIP, určené na hru s plastovými míčky, výborná... arr3Joola Rhyzer PRO 50 potah a Tibhar AKKAD dřevoV prodeji je nový typ Rhyzer 50 PRO - nejnovější typ v sérii oblíbených Rhyzerů a během června bude... arr3Novinky Butterfly, Donic a TSP na 2018/19 již v prodejiV prodeji je nová kolekce Butterfly, Donic a textil TSP.... arr3Nová dřeva AndroDo e-shopu jsme přidali nová dřeva Andro na sezónu 2018/19. Jedná se o novou řadu KANTER, TREIBER,... arr3Nová kolekce ANDRO 2018/19V prodeji je nová kolekce textilu a tašek firmy Andro na novou sezónu.... arr3Novinka od Der MaterialspezialistPokud rádi experimentujete s materiálem a hrajete s antitopspinem nebo trávou, je tato novinka... arr3Nabídka pro klubyKlubům a oddílům nabízíme množstevní slevy. Pro více informací pište na: obchod@pinec.cz...

ZBOŽÍ V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 900 Kč
naše cena 650 Kč
naše cena 790 Kč

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Fyzická osoba Martin Lučan, se sídlem Baarova 1374/1, 50002 Hradec Králové, IČ 73576107, registrace Magistrát města Hradec Králové, Živnostenský úřad sp. značka č.j. HK-030936.1-FL pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.pinec.cz (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů